De basisprincipes van Sanitairreiniging

De Step On-containers maken maximaal gebruik over een beschikbare ruimte mede door een slank, discreet ontwerp. Dit langwerpige montuur met pedaal met een smalle zijde is uitermate passend vanwege smalle ruimten.

Heeft u dan ook het allerbeste wegens met de hygiëne in de sanitaire ruimten, dan bestaan onze hoogwaardige sanitair reinigers en reinigingsmiddelen ons juiste uitkomst in de bedrijf, wegens zowel medewerkers mits voor de klanten.

Ons doeltreffende reiniger en ontkalker voor dit verminderen betreffende ernstige kalkaanslag en lichaamsvet. Ons combinatie betreffende geconcentreerde detergenten en zuren in een geurloze, dikvloeibare formule.

Dit zal meer bepaald om middelen wegens het hygiënisch reinigen met sanitair, vuilnisemmers en afvoerputjes. Tot het scala behoren ook specifieke toiletreinigers.

Groveko levert kwalitatief hoogwaardige, sanitairreinigers en hulpmaterialen voor een optimale sanitairreiniging. Wegens organisaties welke vanuit een MVO gedachten handelen kan zijn er een selectie uit ons volledige lijn EU Eco label gecertificeerde middelen.

Sanitairreiniger betreffende bacterie- culturen welke vanwege stankafbraak zorgen. De aangename parfumering zorgt een langdurige frisse lucht. Dit product wordt onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

Gejoma heeft ons speciale lijn sanitairreinigers wegens de grondige en diepgaande reiniging over uw sanitaire ruimtes. Het betekent: desinfectie, ontkalking en geurreiniging. Stankveroorzakers worden juist aangepakt, zodat een frisse geur met onze schoonmaakmiddelen de ruimte ontvangt.

Sinds 1990 verricht schoonmaakbedrijf SOC Facilitair bv facilitaire diensten in de meeste uitgebreide verschijning aan bedrijven, VvE’s, beheerders, institutionele beleggers etc.

Het Lamirail stofwisframe zorgt met maar liefst 7 rubberen lamellen voor een een optimale drukverdeling. Daarnaast is de steelaansluiting verschuifbaar, zodat ingewikkeld bereikbare publiceren lekkerder en makkelijker gewist kunnen worden.

Perfect voor desinfectie in combinatie met een Desinfectie foamspray 2036094. Toepassen biociden veilig. Bekijk vóór toepassing aanvankelijk het etiket en de productinformatie.

De andere Slim Jim met luchtsleuven zorgt een efficientere afvalinzameling; bespaar tijd, reduceer inspanningen en verlaag de arbeidskosten. Tal over innovatieve oplossingen verwerkt in één product!

Groveko is een importeur en groothandel, in een Benelux als het gaat om sanitairreiniging. We leveren volkomen assortiment goede kwaliteit here sanitairreinigers en reinigingsmiddelen in verscheidene verpakkingen en zien.

Naast ons frisruikend wc is handhygiëne essentieel. Wij bezorgen diverse oplossingen en raden aan u dan ook daar gaarne aan. In onderstaand inzicht vindt u dan ook alle sanitairreinigers en aanverwante middelen.

Breaker mag worden gebruikt voor het grondig ontkalken aangaande roestvrijstalen toiletten, urinoirs en bidets. Voor alle wasruimten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *